BVC & tårta

Allmänt, Vardag, Ätbart, Milo, Molly

Torsdag och idag var det dags för ett BVC besök med båda barnen. Molly skulle få på sin 2 veckors kontroll & Milo på sin 1.5 års kontroll. Molly hade gått upp fint i vikt och växt 1 cm på längden. Vi pratade även om hennes tungband och kollade mer noggrant. Hon har ju kort tungband så vi fick remiss till öron, näsa, hals som ska göra en bedömning huruvida det behöver klippas eller ej. Återstår att se helt enkelt men jag hoppas på ett klipp för att underlätta för oss allihop!

Milo följde även han sin tillväxtkurva & fick visa upp lite av sina färdigheter så som att bygga med klossar mm. Sedan avslutade vi det hela med en vaccination. Stackars liten! Men nu är det över och vi håller tummarna för att han slipper biverkningar.

Efter BVC stannade vi en stund på Öppna Förskolan så att Milo fick leka av sig innan vi begav oss till kommunhuset. Vi skrev på faderskapsintyget på Molly, skönt att det är avklarat nu också!

Sedan åkte vi hem, Milo sov sin dagsvila och efter lunch åkte vi in till Tranås. Först till Byggmax för att handla lite byggmaterial och sedan stannade vi på ICA för att köpa en marsipantårta dagen till ära. Åkte sedan hem till mina föräldrar för att bjuda på fika!

En bra torsdag med andra ord! Även om de hade lyckats stava fel 😂

Gillar

Kommentarer

amandaevalilian
amandaevalilian,
Mumsigt med tååååta 😍👌🏻
nouw.com/amandaevalilian
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229