Höggravid, magsjuk & hinnsvepning

Vardag, Allmänt, Elin, Graviditet 2

Efter flera dagar borta orkar jag äntligen kika in här igen! Vilken jäkla vecka vi har haft här hemma. Men nu är det fredag, Dennis slutar tidigt & vi är snart redo inför helg!

Som jag skrev här inne sist åkte Milo på magsjuka i söndags. Han höll på typ hela den dagen. Dock blev det bättre tills han skulle sova så han kunde sova hela den natten utan problem. Sedan var han lite trött på måndagen förstås, lite högre temp men ingen feber. Men i måndagskväll vid 21 blev det min tur. Usch, höggravid & magsjuk är ingen bra kombination. Var uppe hela natten och kräktes, usch! Så på tisdagen var jag totalt slut så jag orkade ingenting. Låg mest och sov i soffan, försökte få i mig vätska och isglass. Dennis fick vara hemma & vabba med Milo för jag hade aldrig orkat ta hand om honom då. På eftermiddagen fick jag dessutom feber.

Men sedan vände det! I onsdags hade jag Milo själv då jag ändå var ”frisk”. Tröttare än vanligt och ingen matlust. Det fortsatte att bli bättre så igår räknades jag som frisk (48h). Perfekt tajming eftersom jag skulle in på hinnsvepning! Men det blev nog inte så lyckat det heller... Livmodertappen var inte tillräckligt mogen så hon kom inte in till hinnorna utan fick bara försöka reta tappen lite. Kan ju hoppas att det gör något i varje fall och att det börjar mogna. Den var dock mjuk och bara någon cm kvar. Så förhoppningsvis lyckas vi vid nästa besök. För övrigt tror jag att hon trivs bra i magen, för hon har fortfarande inte fixerat sig eller sjunkit ned ordentligt. Hoppas att det ändrar sig snart! 🙏🏻

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229