JKPG

Allmänt, Milo

Lördag och vi har varit iväg stora delar av dagen! Vi hade bestämt att ta en tur till Jönköping idag med hela familjen. Alldeles för länge sedan jag var där nu, Dennis jobbar ju i dom trakterna. Vi behövde lite grejer på IKEA & sedan hade Dennis presentkort på Jack and Jones som han ville utnyttja.

Vet inte riktigt var tiden tog vägen men rätt som det var hade vi varit där i 5 timmar. Först IKEA & även lunch där. Alltid lika gott! På IKEA köpte vi förvaring till hallen, nya skydd + dyna till Milos matstol, ljus, gröna växter, krukor, nya dynor till köksstolarna (man fick ont i rumpan av de andra, 😂) och lite smått & gott. Supernöjd!

Var även inne på H&M en sväng för att köpa de sista nödvändiga plaggen till lillasyster. Nämligen omlottbodys med matchande små byxor. Så smidigt! Minns att vi använde sådana till Milo när han var riktigt liten.

Dennis handlade lite kläder & jag hittade en SÅ fin blus. Men köpte den inte eftersom jag är höggravid deluxe & inte har någon aning om när jag kommer i vanliga kläder igen, eller ens vilken storlek jag kommer ha då 🙈

Milo däremot lekte loss där inne och sprang tills han var helt trött. Men han skötte sig galant! Bästa shoppingsällskapet 🥰

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229