Nyårsafton ⭐️

Allmänt, Ätbart, Milo

2019 har övergått till 2020 och det känns verkligen bra eftersom vi väntar på något stort i februari. Det gångna året har dock gått sjukt fort, nog det snabbaste året hittills. Kanske för att man numera har både barn & hus. Men det har varit ett riktigt bra år & vi ser nu alla fram emot vad år 2020 har att erbjuda oss.

Igår började vi dagen med att elda skräp hemma hos mamma och pappa. Milo åkte fyrhjuling och sedan grillade vi korv utomhus. Gott! Det var ju en perfekt dag att spendera utomhus också då solen kikade fram.

På kvällen åt vi 3 rätters med mina föräldrar som vi firade nyår hos. Kräftsoppa till förrätt, grillbuffé till varmrätt och sedan creme brulée till efterrätt. Åt även lite ostbricka innan tolvslaget. Mycket gott att äta med andra ord! Milo däckade vid 23 i sin resesäng hos mormor och morfar. Dennis & pappa badade i spabadet men jag & mamma skippade det. Så vi skålade i bubbel, tände tomtebloss och sedan badade de en stund innan vi alla gick och la oss. En väldigt skön nyårsafton med andra ord!

Vi sov över hos dem då det kändes smidigast med Milo. Så vi blev bjudna på god frukost innan jag gick ut till stallet. Efter det åkte vi hemåt & nu tar vi det lugnt i soffan en stund medan Milo sover.

Har ni haft en bra nyår?🎆

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229