Psykisk Ohälsa

Allmänt, Mode och Skönhet

Hej på er!

Äntligen hemkommen från skolan. Hade en lektion vid 8 och efter det var det en föreläsning som varade i 3 timmar. Den handlade om psykisk ohälsa. Rätt intressant ämne i sig, men i bland blev det lite jobbigt att sitta och lyssna i 3 timmar. Men vi fick ju fika 😉

Idag är det onsdag och snart rullar det på snabbt, vips så är det helg igen. Men den här dagen kommer försvinna ännu snabbare då det är full rulle hela dagen. Jag ska plugga och fixa klart allt i stallet innan mamma kommer hem från jobbet. Då ska vi rida direkt. Zille ska få sig en uteritt. Förhoppningsvis bli av med lite energi så att han inte är helt galen på morgondagens hoppträning. Lite svårt med underlaget just nu!

När vi är klara i stallet ska faktiskt jag och mamma till Jönköping. Handla lite julklappar och så. Kvällen kommer jag sedan att spendera hos Dennis. Lär bli mys framför teven och elda i brasan. Älskar att spendera kvällarna med honom.

Nå, vad ska ni göra idag? Berätta gärna!!

Dagens jag... Hehe, det som ligger på golvet är mina pyjamasbyxor... Såg inte dem när jag tog kortet... Väldigt enkel outfit idag. En stickad tröja och ett par svarta jeans.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229