Sedan sist

Allmänt, Vardag, Milo, Huset, Graviditet 2, Hem & Inredning

Har ju som vana att skriva här inne på kvällen men det har inte gått de senaste för Milo har inte sovit så jättebra. Antingen har han vaknat någon timme efter nattning och sedan varit ledsen. Eller så har han varit så lättväckt så att han har vaknat när vi har lagt oss i sängen. Men idag verkar det gå bättre. Skönt!

Så tänkte kika in här och berätta om de senaste dagarna. I tisdags var vi inne hos min mormor och morfar på kaffe & fika. Trevligt! Milo röjde runt som vanligt och lekte med bilarna som han hade med sig. Igår började vi dagen med att åka till Eksjö för att leka med Thea & Liam. Mycket trevligt även om det uppstod en del trots i matvarubutiken, hehe. Bara att försöka vara lugn och andas 😂 Avslutade kvällen med en god middag hemma.

Idag var vi hemma under hela dagen. Kände mig så trött och orkeslös. Är ju vanligt som höggravid, men har aldrig känt av det innan. Inte med Milo heller! Men efter Milos middagsvila piggnade jag till lite så vi åkte till mamma för en fika. Skulle ändå hämta hem lite grejer och så fick Milo springa av sig utomhus när jag skulle fodra hästarna. Perfekt!

Sedan åkte vi hem, Dennis var hemma och då påbörjade vi projekt matrum. Vi har ju inte riktigt färdigställt projekt hall, men jag tror den blir 100% klar inom ett par veckor. Det är lister och en tröskel som fattas. Vi ska inhandla det nästa vecka! Jag har varit så sugen på att starta igång nästa projekt direkt så nu är det äntligen igång. Dennis rollade taket första lagret och målade taklisterna. Kommer bli sådan skillnad på rum! Uppdaterar om det mer så klart 😄

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229