Senaste dagarna

Allmänt, Vardag, Molly, Nalle, Milo

Igår var det onsdag och då var det dags för hembesök av BVC. Molly fick godkänt och hade redan passerat sin födelsevikt. Hon gick ned till 3800g vid återbesöket men sedan dess har hon gått upp väldigt bra i vikt. Gulsoten ser ut att ha minskat ännu mer. Det enda vi är lite osäkra är på om även hennes tungband är för kort. Men eftersom amningen fungerar bra så är det inte säkert att de vill klippa. Utan vi ska hålla lite koll fram tills nästa vecka då det är dags för nästa besök.

Idag hade vi ingenting planerat men solen har lyst upp fint över snön. Efter lunch packade vi in oss i bilen och åkte hem till mina föräldrar. Milo lekte ute, Molly övade på att åka vagn (idag sov hon en ganska lång stund där, framsteg!!) och vi fixade lite med hästarna. Nalle hade fått ett stort sår i ansiktet som inte såg alls roligt ut. Därför fick de gå in för att tvätta av och hålla koll. Får se om veterinären tar en kik på det imorgon (vi ringde jourhavande som sa att vi skulle avvakta & ha koll).

Vi hann även med att föreviga alla fyra familjemedlemmar igår. Mysigt! Nu är det dock dags att sova. Gissar att Milo vaknar tidigt imorgon bitti! Godnatt ❤️

Gillar

Kommentarer

amandaevalilian
amandaevalilian,
Åh va fin bild på er 🥰 inte ofta man lyckas få med alla på bild😂
nouw.com/amandaevalilian
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229