Tredje advent, vilken dag!

Allmänt, Milo

Började alltså tredje advent med att rädda en katt. Vi öppnade dörren för att kolla om det regnade ute och då hörde vi skrik från vår granntomt (utan hus, bara natur just där). Vi gick bort och där låg det en katt. Dyngsur & helt borta. Klarade inte av att resa sig utan skrek bara på hjälp. Såg inga yttre skador så vi lyfte upp den och tog in den till vårt pannrum så länge. Sökte efter ägaren och misstänkte att den tillhörde ett hus här i närheten då vi har sett den hos oss förut. Katten började må mycket bättre när han fick upp värmen, men fortfarande som förlamad i frambenen och trött. Vi tog in den till oss där den fick sova i en bur tills hans tacksamma matte kom för att hämta honom. Nu håller vi tummarna att han klarar sig 🙏🏻

Sedan fixade vi hemma. Eller ja en vän kom över för att hjälpa Dennis att tömma vårt ”källarrum” på organiskt material. Känns bra att det är gjort då det var något som rekommenderades när huset besiktigades. Tror det blev 10 skottkärror. Bra jobbat! Igår rensade vi även på hela nedervåningen. Alla garderober & förråd. Så skönt att få sådant gjort då det lätt blir mycket saker annars.

Under eftermiddagen åkte vi hem till mina föräldrar. De bjöd på korv och vi tog med oss adventsfika. Gott! Sedan fixade vi stallet, Milo lekte loss och så innan vi åkte hem.

En bra och händelserik söndag (& tredje advent) med andra ord! Nu ska vi sova och ladda upp inför en fullspäckad vecka!

Bilden till årets julkort, han är ju så söt!!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229