Alltså va?

Allmänt

Godmorgon på er!

Jag vaknade upp med samma huvudvärk som igår, liknande migrän. Har endast två lektioner på onsdagar så det kändes inte nödvändigt att åka in. I stället låg jag kvar en stund i sängen och kollade på Netflix. Sedan gick jag ned, tände en brasa och lite ljus. Nu har jag precis ätit frukost med nyhetsmorgon i bakgrunden. Är helt förvirrad att Trump blev USAs president?? Trodde verkligen att det skulle bli Hillary. Men men, hoppas att han förändras nu när han faktiskt är världens mäktigaste man...

Nog om valet i USA. Känns som att man har hört om det länge nu, man börjar snart tröttna, hehe. Idag är det i varje fall onsdag. Jag kommer vara kvar i huset en stund nu under förmiddagen. Tänkte elda så det blir lite varmt och även bädda sängen, om jag orkar 😉 Hade egentligen tänkt skura golv men det blir svårt utan vatten.

Under dagen idag ska Zille ridas ut, ska bli skönt att hinna rida innan det blir mörkt för en gångs skull. Nalle ska också hinna gå en promenad innan dess är tanken. I kväll åker jag hit till huset igen, det är ju lillördag och då ska vi ha mys. Laga lite mat och ha mys framför TVn. Inte helt fel!

Utöver detta blir det en lugn onsdag. Tänkte skriva lite på mitt gymnasiearbete men inte mer än så. Hoppas ni får en bra onsdag!

Gillar

Kommentarer

miirandaa
miirandaa,
Har dragit igång en veckans blogg tävling, var gärna med och delta. 😊
Kram!
nouw.com/miirandaa
elincarlssonse
elincarlssonse,
Okej, det ska jag kolla in 😊nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229