Fredag 22e december

Allmänt, Vardag

Inlägget innehåller en annonslänk.

Godmorgon på er!

När Dennis hade gått upp och åkt till jobbet kunde jag inte somna om. Myste i stället med Melvin i sängen och kollade mobilen innan jag gick upp. Släppte ut Melvin en sväng och sedan gick han upp och lade sig i sängen igen. Jag däremot har druckit kaffe och ätit lite frukost.

Jag har lite feber idag men känner mig något piggare. Dock är jag mer förkyld! Huvudsaken är att man slipper feber tycker jag. Man blir så trött och svag av det! Det blir fortsatt vila för mig i kombination med Alvedon. Dock har jag väldigt svårt för att inte göra någonting, så jag får vila i omgångar. Skulle vilja städa i ordning lite här hemma, slå in de sista julklapparna och griljera min julskinka. Senare idag åker jag hem till mamma och pappa en sväng. Pussar lite på hästarna bland annat!

Annars väntar jag på att klockan ska bli 9, för då öppnar ju Stockholmsbörsen! Ska skriva ett inlägg om det senare för er som är intresserade!

Dagens frukost. En kopp kaffe i en kopp från Mateus och sedan en skål yoghurt + havregryn. Här ser ni bland annat en julklapp som vi har fått lite tidigare. Nämligen guldbestick! Två uppsättningar fick vi och det är jag riktigt glad över. Vi som älskar guld! Vill ni köpa egna finns de att köpa HÄR .

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229