Influensavaccin & 57 minuter

Allmänt, Vardag, Milo, Elin

Vilken fredag! Full fart verkligen. Hade en hel del ärenden att göra i stan idag. Att göra det med en snart 15 månaders tog sin lilla tid, men det gick!

Milo sov gott hela natten efter nattningen igår. Så skönt! Så efter frukost och en kopp kaffe gjorde vi oss i ordning för att åka in till Tranås. Det vi hade på vår To Do list var:

* Ta influensavaccin
* Köpa saffran
* Fika med mormor
* Byta en elljusstake som hade slutat fungera, men den gick på garantin
* Posta ett par stövlar som jag sålt

Allt rullade väl på ganska bra förutom vaccinet. Mycket folk i kö och jag tror vi väntade i 40 minuter där. Milo skötte sig bra dock, han satt i vagnen, åt banan och vinkade till alla pensionärer, Haha 🤣 Anledningen till att jag tog influensavaccinet i år är för att jag ingår i riskgruppen gravid. Så den här sprutan kommer både ge mig skydd men även lilla bebisen när den kommer ut. Hon är ju beräknad i värsta RS perioden så jag hoppas det kan hjälpa åtminstone litegrann! Jag har dock så himla ont i armen nu, men det går över!

När vi åkte hem somnade Milo som en stock och när han vaknade åt vi en sen lunch innan det var dags för ett bad. Sedan kom Dennis hem med lite grejer till hallen! En dörr, dörrkarm och hallmatta på rulle. Äntligen!

Sedan var det ju dags för andra nattningen med vår nya metod. Idag gick det ännu bättre! Han var inget ledsen eller arg alls (förutom när vällingen tog slut) och det gick på 57 minuter idag. Alltså så mycket bättre än igår (1 timme, 17 minuter) Känns så bra! När han hade somnat åt vi tacos framför Idol och nu ska vi sova. Imorgon är det julmarknad! 🎅🏼

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229