Min dag

Allmänt, Zilverster, Uteritter

Vilken onsdag det blev tillslut! Skoldagen idag kändes som sagt väldigt onödig då jag ännu inte har några planer för att läsa en eftergymnasial utbildning. Den tanken förändrades inte under dagen utan jag satt mest på varje seminarie och försökte få tiden att gå fortare. 😉

Efter skolan blev det en arbetsintervju. Mycket trevligare än den förra veckan! Så det kändes bra. Sedan åkte jag hem, åt lite mat och efter det var det dags att inta stallet. Red ut Zille en sväng och det var mycket energi i den kroppen. Tack vare snön kan vi rida ordentligt på alla grusvägar nu. Perfekt! Vi red ett pass med lite lösgörande övningar och några sträckor galopp. Det hann börja mörkna när vi var ute så tog det lite lugnt. Tänkte rida tidigare i morgon och då även kunna galoppera längre sträckor, som ett konditionspass. Men jag är väldigt nöjd över dagens ridpass. Zille kändes väldigt fräsch i kroppen och mycket villig till arbete.

Kvällen har sedan spenderats hos Dennis. Mysigt värre! Nu ligger vi i sängen för att sova. Börjar 9.10 i morgon så hinner ta det lite lugnt på morgonen i varje fall. Melvin sover hos oss i natt så jag måste lämna av honom hemma innan jag åker till skolan i morgon.

Vi får höras mer i morgon! GODNATT 💓

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229