Onsdagens planer

Allmänt, Vardag

Godmorgon allihopa!

Klockan är 8 och jag har precis ätit upp min frukost. Dags att ta tag i dagen! Har en hel del jag vill hinna med idag samtidigt som jag ivrigt väntar efter ett telefonsamtal. Zille ska ridas och jag har faktiskt lite extra roliga planer för honom idag, men jag ska se hur det ser ut där ute. Alla stallsysslor ska göras och några tvättmaskiner med schabrak behöver jag köra.

Jag ska även spela in en video till min youtubekanal och sedan är jag sugen på att antingen komma igång med löparträningen igen eller om jag ska plocka sten i hagen. Det är soligt och härligt ute så jag vill inte sitta inne. Dock ska det mulna på och regna lite i eftermiddag, så det gäller att passa på nu när solen väl är framme!

I kväll ska jag och Dennis hämta ett soffbord och ett annat bord + stolar som vi ska ha ute. Tror det kommer bli riktigt fint! Sedan blir det en myskväll hemma i huset. Ser fram emot det!

Har ni några speciella planer för idag?

Dagens motivation... Älskar sådana här!

Gillar

Kommentarer

Tilda
Tilda,
Hej, låter som en rolig dag! Jag jobbar fast just ju har jag rast till 11.50! Sen ska jag på kalas och senare ikväll blir de fotbollsmatch!🌸 Ha en fin dag❤️
elincarlssonse
elincarlssonse,
Ja, den blir toppen! Din dag verkar ju också hur mysig som helst, detsamma till dig 🌸❤️
nouw.com/elincarlssonse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229