Vecka 14

Allmänt, Vardag, Veckoscheman

Måndag: Hemma från skolan, en vän till mamma kommer på fika och jag kommer spendera min tid åt att plugga rejält. I kväll ska jag mysa med hästarna. Blir att borsta och pussa deras mular. Båda hästarna vilar denna dag då jag inte mår riktigt bra.

Tisdag: Skola och när jag kommer hem ska Zille ridas ut. Blir ett lösgörande pass i skogen med mycket skänkelvikningar och öppnor. Kvällen spenderas sedan hos Dennis.

Onsdag: Skola och efter det ska Nalle promeneras och Zille ska ridas ut. Blir galopparbete, typ som ett konditionspass. Kvällen spenderar jag sedan med Dennis!

Torsdag: Skola och på kvällen är det dressyrträning med torsdagsgruppen.

Fredag: Skola och sedan ska båda hästarna promeneras innan vi tar fredagsmys. Tror vi spenderar kvällen hemma hos mig!

Lördag: Ev. en Pay and Jump i Holaveden på förmiddagen. Senare är det dags för lite partaj! Vet inte riktigt hur mycket jag kan avslöja här 😉 Blir roligt i varje fall! Tror att vi sedan sover hos Dennis.

Söndag: Under förmiddagen ska Zille joggas i skogen och Nalle ska promeneras. Sedan är det kalas för en vän som fyller 18! Kvällen spenderas hos Dennis.

Utöver detta ska jag självklart jobba. Men då jag väljer tid och plats själv så är det inget som finns med i planeringen! Ska ni göra något speciellt denna veckan? 😄

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229